Craft Active Extreme 2.0 Baselayer Nee.1822

€63.43  €28.31
-55%


  • Model: de88

Maak keuze:In winkelwagentje:


Meer informatie
Craft Active Extreme 2.0 Baselayer Nee.1822 Een geavanceerde prestaties basislaag ontworpen om u lichter, sneller en beter te maken Superior ventilatie -. Bodymapped mesh panelen met grote gaten zorgen voor optimale lichaamstemperatuur beheer
Coolmax® Air - performance vezels ontworpen met een propeller vorm voor uitstekende luchtdoorlatendheid, snel rijden vocht uit de huid
Lightweight - uitzonderlijk high-tech stof weegt slechts 100 gsm (20 gram lichter dan zijn voorganger)

Voortbouwend op hun zeer succesvolle Active Extreme baselayer - gedragen door 38 medaillewinnaars op de Olympische Spelen in Sotsji - de Craft Active Extreme 2.0 is gemaakt van een double-layer stof met CoolMax ® Air voor uitstekende luchtdoorlatendheid, die snel drijft vocht uit de huid.

de bodymapped mesh panelen met grote gaten zorgen voor optimale ventilatie, terwijl de ergonomische 3D-ontwerp geeft u een strakke, perfecte pasvorm.

oppervlakte Coolmax Air vezels 'zijn groter dan generieke vochtafdrijvende doorsneden, waardoor een groter oppervlak voor beweging van zweet - dit zorgt voor een snellere en grotere vochttransport, die u helpen om eenoptimale lichaamstemperatuur tijdens het racen en high te handhaven -intensity workouts bij milde tot koude omstandighedenISPO Award Gold Winnaar:. "Deze nieuwe basislaag is zeer licht en dun, heeft een koele sfeer, maar het biedt ook grote isolatie als het buiten koud is tijdens de training. De nieuwe breipatroon zorgt voor een mooie look. En wat het beste is: Als u in duursporten, kan je echt vertrouwen op zijn vocht management!"

Attributen Geslacht: Heren

Recensies < li> Geen ratingMaandelijkse aanbieding voor november

Shires Team Training Jacket Nee.1980
Shires Team Training Jacket Nee.1980
€131.90  €71.99
-45%